Atelier

In het Atelier vol met kralen in alle soorten en maten, meegenomen uit alle hoeken van Europa (en een beetje daarbuiten), ontstaan de mooiste ideeën voor unieke handgemaakte sieraden.

Alleen de beste materialen worden gebruikt, vooral van echte en natuurlijke oorsprong. Handgeblazen glaskralen uit Venetië en Bohemië, Swarovski kristallen uit Oostenrijk. Half-edelstenen en zilver 925, leder en glanzende glaskralen in alle mogelijke kleuren.

Elk sieraad is ontworpen en gemaakt in het Atelier in de kop van Drenthe. Gemaakt met de hand en met passie voor kralen en kleuren.

Kijkje in het Atelier

Mocht je speciale wensen hebben, zelf je favoriete kralen willen uitzoeken of een sieraad zoeken in bepaalde kleuren en combinaties, dan kan dat natuurlijk ook.

Als je op zoek bent naar een sieraad bij een bepaalde outfit of voor een speciaal moment ben je bij atelier By Ka aan het goede adres.

Alle kleuren en combinaties zijn mogelijk. Dat kan natuurlijk fysiek in het Atelier, maar ook online.

Kleurrijk

De sieraden zijn kleurrijk en zelfs een basic outfit maak je stralend af met een uniek sieraad uit het Atelier By Ka.

Je sieraad wordt op een creatieve en duurzame manier mooi ingepakt in natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en een kartonnen doosje met het FSC keurmerk. Ook super leuk om cadeau te geven dus!