Idee!

Vandaag is de groene dag, die stond al een poosje om de hoek te gluren. Ik heb namelijk een erg leuk idee….
Alle edelstenen hebben een bepaalde energie en een spirituele betekenis EN de verschillende kleuren hebben dat ook. Wat mij nou zo magisch lijkt, is om dat met elkaar te combineren.

Kleuren van Geluk

Ik heb vorig jaar bij kleur-coach Anne-Lies Smal (bloei.biz) de opleiding Kleuren van Geluk gevolgd en wat een inspiratie, een deur ging voor me open en wat een schatten liggen er achter die deur. Al die kleuren, ze staan te popelen om zich te laten zien en de combinatie van kleur en creativiteit is al helemaal magisch.
Vandaag gaat het over groen.

Groen

De kleur van een nieuw begin en wat een toeval (of niet) dat ik net een wikkelarmband met groene (edel)stenen gemaakt heb voor een trouwe klant. Perfect moment om mijn idee in de praktijk te brengen en mijn klant te verrassen. Ik heb bij deze armband een aquarel kaart in het groen gemaakt en een “elfje” geschreven dat mooi de betekenis van groen symboliseert. Een kaart die ze neer kan zetten op een speciale plek (misschien een altaar of het nachtkastje) als een groene groet van vertrouwen, een reminder van dat wat belangrijk is. Ook de handgemaakte armband werkt op die manier; elke keer als een kristal het licht vangt, zegt het universum: “drijf mee op de golven van jouw leven”.

Elfje

Superleuk trouwens, zo’n elfje schrijven. Hier komt er nog eentje:

groen
vrolijk, vrij
dat ben jij
met een open hart
blij

Groen voor mij

De kleur van laat je maar zien
mooi mens vol gevoel, hoop en vertrouwen

Ga je hart achterna
deel het met wie jij wilt

Kies voor je eigen vrijheid en grenzen
evenwichtig, in flow en harmonie

Relaxed, want het leven komt zoals het komt
en je volgt het ritme van jouw natuur

Drijf mee op de golven van jouw leven
groen, de kleur van groei en een nieuw begin

En verder staat groen voor mij voor: stromen, eigen grenzen los, tijd voor mijn hart, speels, energie, vrolijk, grenzen aangeven, mezelf laten zien, geen contouren, mijn hart de leiding geven en van daaruit groeien (lees: sprankelen), relax, genieten, natuur, flow en tijd voor mijn hart. Alle situaties met een open hart tegemoet treden en lekker bij mezelf blijven. Mooi he, hoe er een hele taal van kleur blijkt te bestaan.

Opent je hart zich voor groen? Ik maak met liefde dat groene steuntje in de rug voor je.

Liefs, Karolien