Over By Ka

Ka staat voor Karolien en dat ben ik.

In mijn atelier geef ik gehoor aan mijn passie voor kralen en mijn natuurlijke gevoel voor kleuren en materialen. Ik ontwerp alle By Ka sieraden zelf. Alle materialen zijn persoonlijk door mij uitgekozen, onder andere glaskralen uit Venetië en Praag.

Op zoek naar de mooiste materialen en nieuwe ideeën reis ik door heel Europa. Glasblazers in Venetië, glaswinkels aan kleine pleintjes in het oude hart van Praag, kralenwinkels in dorpjes in het Zwarte Woud, kleurrijke etalages in Parijs allemaal een enorme bron van inspiratie voor het volgende unieke sieraad.

Daarnaast haal ik ook inspiratie uit de natuur in eigen land en dichtbij huis. Iedere
ochtend een lange wandeling met mijn border collie Kite door de polder of het bos. Zelfs de
kleinste bloem in de schitterende ochtendzon is een bron van inspiratie voor de nieuwste
creatie.

“Mijn kracht is een uniek en persoonlijk sieraad ontwerpen dat aansluit bij jouw persoonlijkheid, waar jij echt blij van wordt”