Sieraden

De bijzondere mix van kleuren en materialen maakt dat elk sieraad jouw unieke persoonlijkheid nog meer laat stralen. Kies een kleurencombinatie die helemaal bij jou past.

De sieraden worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals glas, Swarovski kristal, zilver 925, leder, waxed katoen en hoogwaardige glaskralen. Alles van de hoogste kwaliteit en in kleurrijke combinaties.

Armbanden

De armbanden uit het Atelier By Ka worden met liefde en geduld kraaltje voor kraaltje op waxed cottonstring of leder geregen. Een kleurrijke mix van kleine glaskralen, half-edelstenen, Swarovski kralen en met als sluiting een knoop naar keuze.

ARMBANDEN VOOR MANNEN

Zwarte lavakralen gecombineerd met tijgeroog, woodstone, agaat, turkoois, zilver of een vintage glaskraal. Allerlei combinaties zijn mogelijk.

CUSTOM-MADE

Custom-made wikkelarmbanden. Het is mogelijk om in het atelier (of de “snoepwinkel” zoals sommige klanten het noemen) zelf de half-edelsteen die bij je past uit te zoeken. 

OORBELLEN

De oorbellen uit het atelier By Ka zijn uniek. Er is geen paar hetzelfde, Dus jij bent de enige die jouw unieke paar oorbellen draagt.

KETTINGEN

De ideale lengte voor een ketting is voor iedereen anders, vandaar dat de lange kettingen uit het Atelier By-Ka op meerdere manieren gedragen kunnen worden.

Vintage

By Ka sieraden zijn sieraden met een verhaal

 

De vintage kralen zijn gecombineerd met prachtige nieuwe kralen, half-edelstenen en Swarovski kristallen. Op Curiosa markten in heel Europa en in de kringloopwinkel om de hoek, overal zijn prachtige vintage kralen te vinden. Te mooi om niet in een nieuw sieraad te worden verwerkt. Vintage en duurzaam, helemaal van nu.

Meer over vintage